VIP arrangementen

Vip Arrangement 2018

25e Wintercircus Apeldoorn:

Maak uw bezoek aan ons Wintercircus Apeldoorn tot een bezoek met Koninklijke allure………………

Speciaal voor u bieden we gelimiteerd VIP plaatsen aan om uw bezoek tot een onvergetelijke ervaring om te zetten. Nog nooit eerder kreeg u een rondleiding als deze. U wordt ontvangen zoals alleen VIP’s die krijgen. En u bent deze avond onze Speciale Gast !

Wat kunt u verwachten:

* 60 minuten voor aanvang ontvangst met drankje en korte kennismaking met organisatie en uiteraard ontvangt u een programma magazine.

* Onze speciale VIP-gids neemt u mee voor een kijkje achter de schermen. Hij vertelt u de geheimen van de wondere circuswereld. Uiteraard krijgt u ook de mogelijkheid om het ‘gevoel’ van de piste te ervaren en al uw vragen te stellen.

* We begeleiden u tijdig naar uw plaats, zodat u niet in rij hoeft te staan. U zit op onze ere-loge, recht voor de piste. Beleving ten top dus!

* De pauze brengt u door in een voor u gereserveerde ruimte of tafel. Hier staat een glaasje champagne en een hapje voor u klaar. Voor de kinderen bieden we uiteraard fris en popcorn aan.

* Na afloop van de voorstelling heeft u de mogelijkheid om met artiesten op de foto te gaan. Zo heeft u een onvergetelijke herinnering aan een uitzonderlijke circusbeleving.

Tarieven :

Volwassenen € 55,-

Kinderen tot 12 jr € 45,-

LET WEL OP!

Plaatsen hiervoor zijn slechts beperkt per voorstelling, reserveer dus tijdig want vol = vol!


Wanneer U binnen de 48 uur een bevestiging ontvangt, contacteer ons dan zeker.
Alle velden dienen ingevuld te worden, tenzij anders vermeld.
Deze informatie zal nooit gebruikt worden voor publicitaire doelen.